تبلیغات کلیکی چیست؟چگونه ما از تبلیغات کلیکی به سود میرسیم؟

ساخت وبلاگ

تبلیغات کلیکی یا PPC یک مدل تبلیغات اینترنتی هست که هزینه اش بر اساس تعداد کلیک ها محاسبه میشه . خیلی ها در نگاه اول تبلیغات کلیکی رو بسیار موثر میدونن و فکر میکنن که تبلیغات کلیکی بهترین و بهینه ترین راه حل برای تخصیص بودجه تبلیغاتی کسب و کارشونه . من در این پست می خوام همه ابعاد تبلیغات کلیکی رو بررسی کنم و به مسائل مهمی بپردازم که ممکنه آزانس های تبلیغات اینترنتی بهتون نگن ! اگر قصد دارید در اینترنت تبلیغات کنید حتما این مطلب رو تا آخر و با دقت بخونید .

 تعریف تبلیغات کلیکی یا Pay Per Click

تبلیغات کلیکی یا PPC مخفف Pay Per Click به معنی « پرداخت در ازای کلیک » به یک مدل تبلیغات اینترنتی گفته میشه که هزینه تبلیغات بر اساس قیمت هر کلیک محاسبه میشه . به تبلیغات کلیکی CPC یا Cost Per Click هم گفته میشه . برای هر کلیک مبلغی تعیین میشه برای مثال تصور کنید می خواید تو یه وب سایت تبلیغات کنید و صاحب وب سایت میگه قیمت هر کلیک ۵۰ تومنه . حالا اگر شما بخواید ۵۰۰۰ تا کلیک روی آگهی تون انجام بشه باید ۵۰ * ۵۰۰۰ یعنی ۲۵۰.۰۰۰ تومن پرداخت کنید . فرمول کلی تبلیغات کلیکی به این صورته :

هزینه تبلیغات کلیکی = قیمت هر کلیک * تعداد کلیک درخواستی

تبلیغات کلیکی یکی از مدل های تبلیغات اینترنتی

مجری تبلیغات کلیکی یا موتور های جستجو هستن و یا خود صاحبان سایت ها . اما در سطح بین المللی اغلب شرکت ها موتور های جستجو مثه گوگل و بینگ رو ترجیح میدن و تمایلی ندارن که به خود سایت ها به طور مستقیم سفارش تبلیغات کلیکی بدن مگر اینکه اون سایت به لحاظ محتوا خیلی قوی باشه .

روش های اجرای تبلیغات کلیکی یا PPC

بر خلاف تصور مردم ، تبلیغات کلیکی خودش به تنهایی یک علم بسیار پیچیده است و فقط باید یک برنامه نویس باشید تا این پیچیدگی رو درک کنید . پیش از اینکه بخوام درباره مزایا و معایب تبلیغات کلیکی توضیحی بدم لازمه با روش های اجرای تبلیغاتی کلیکی آشنا بشید .

تبلیغات بر اساس نرخ ثابت یا Flat Rate PPC

روش تبلیغات بر اساس نرخ ثابت یا Flat Rate PPC به این صورت کار میکنه که نمایش دهنده آگهی ( وب سایت ها ) یک نرخ مشخصی رو برای هر کلیک تعیین میکنن و بر اساس اون قیمت هزینه تبلیغات کلیکی محاسبه میشه . روش قیمت گذاری با میزان درخواست کلید واژه مورد نظر ارتباط مستقیم داره ؛ یعنی هر چقدر درخواست اون کلید واژه از طرف آگهی دهنده ها بیشتر باشه قیمت اون کلید واژه هم بیشتره . یکی دیگه از فاکتور های قیمت گذاری در روش نرخ ثابت Flat rate PPC کیفیت مطالب اون سایته و کیفیت مطالب با میزان با ارزش بودن بازدید اون سایت ارتباط مستقیم داره . اگر وب سایت درباره یه موضوع تخصصی بنویسه ، مخاطبان اون سایت آدمای با ارزش تری هستن بنابراین قیمت تبلیفات کلیکی در اون سایت بیشتره . مثلا قیمت یک کلیک در یک سایت تخصصی خیلی بیشتر از یک سایت تفریحیه . به دلیل اینکه در سایت تخصصی ، افراد متخصص رفت و آمد می کنن اما در یک سایت تفریحی عموما افرادی حضور دارن که برای شرکت ها و فروشگاه ها خیلی مفید نیستن . روش تبلیغات کلیکی بر اساس نرخ ثابت Flat Rate PPC ایراد های زیادی داره و به دلیل اینکه این روش داره کم کم از دور خارج میشه من دیگهبیشتر از این توضیح نمیدم .

تبلیغات کلیکی بر اساس مناقصه یا Bid-based PPC

در حال حاضر بهترین روش تبلیغات کلیکی روش مناقصه ای یا Bid-based PPC هست که شرکت های بزرگی مثه گوگل و مایکروسافت ازش استفاده می کنن . اگر خاطر تون باشه در مقاله « تبلیغات در گوگل » اشاره کردم که در تبلیغات گوگل ادوردز شما می تونید بودجه روزانه ، منطقه جغرافیایی و زمان نمایش آگهی تون رو تعیین کنید . در روش تبلیغات کلیکی مناقصه ای Bid-based PPC بر خلاف روش Flat rate قیمت ککلیک مبلغ ثابتی نیست بلکه بر اساس مناقصه کلید واژه هاست . در این روش آگهی دهنده ها قیمت کلیک روی آگهی شون رو خودشون تعیین میکنن و هرچقدر این قیمت بالاتر باشه شانس دیده شدن شون هم بیشتر . بذارید با یه مثال واضح تر توضیح بدم . فرض کنید ۲۰ آگهی دهنده می خوان روی کلید واژه « قیمت لپ تاپ » کار کنن و هر کدوم از این آگهی دهنده ها بودجه روزانه شون رو ۱۰۰ هزار تومن تنظیم کنن . خب جایگاه های تبلیغاتی محدوده و همه این آگهی دهنده ها نمی تونن هم زمان دیده بشن . حالا برای اینکه تعداد دفعات دیده شدن آگهی ها به طور عادلانه محاسبه بشه هر چقدر که میزان bid آگهی بیشتر باشه ، شانس بیشتری هم برای دیده شدن داره . مثلا اگر یک آگهی دهنده به ازای هر کلیک مبلغ ۵۰۰ تومن تنظیم کنه و بقیه آگهی دهنده ها ۱۰۰ یا ۲۰۰ تومن تنظیم کرده باشن ، اونوقت اون آگهی دهنده ای که ۵۰۰ داده در همه موارد دیده میشه مگر اینکه بودجه ی روزانه اش تموم شده باشه . البته برای اینکه این سیستم باز هم عادلانه تر عمل کنه ،  آگهی ها بر اساس موقعیت مکانی و موقعیت زمانی هم فیلتر میشن .

مزایای تبلیغات کلیکی

تبلیغات کلیکی ایده ی بسیار خوبیه چون بودجه شما کاملا بر اساس بازخورد تبلیغات تون خرج میشه . یعنی تا زمانی که روی آگهی تون کلیک نشده پولی از حساب تون کم نمیشه . معمولا شرکت های بزرگی که سرویس تبلیغات کلیکی ارائه میدن امکانات زیادی برای مدیریت آگهی در اختیار تون میذارن که با این امکانات می تونید آمار دقیقی از بازخورد آگهی ها به دست بیارید و رفتار مشتری ها رو نسبت به کالا یا خدمات و روش های تبلیغاتی خودتون بسنجید .

 

چگونه ما از تبلیغات کلیکی به سود میرسیم؟

شاید بسیاری از افراد در نگاه اول به سایت های کلیکی به دلیل نداشتن آگاهی در مورد چگونگی فعالیت این سایت ها از کنارشون رد بشن و اونها را جزو بسیاری از تبلیغات پوچی که در دنیای نت هست قلمداد کنن.
اما من اینجا توضیحی در مورد نحوه فعالیت این سایت ها به کاربرانی که تا حالا با این سایت هاکار نکردن میدم.
کار و درآمدسایت های کلیکی بر پایه ی تبلیغاتی هست که از اسپانسرها میگیرن و توی سایتشون قرار میدن و وقتی کاربران این تبلیغات را مشاهده کردن مبلغی به حسابشون اضافه میشه
اماااااا این مبلغ به اندازه ای ناچیز هست که با مشاهده ی روزی 10 تبلیغ شاید بعد از چند ماه درآمدتون در حد چند هزار بشه که اصلا به صرفه نیست
 حالا واسه درآمد بیشتر  شما  باید زیر مجموعه هاتون  را بیشتر بکنین . در سایت های کلیکی دو نوع زیر مجموعه داریم : واقعی و مجازی
زیر مجموعه واقعی را  به دو صورت میتونین افزایش بدین
اول اینکه خودتون تو سایتهای مختلف یا وبلاگ هایی که خودتون دارین تبلیغ بکنید و وقتی افراد بیان و با تبلیغات شما توی سایت عضو بشن به ازای هر کلیک اونها مبلغی نیز به حساب شما افزوده میشه (  شما میتونین توی خود سایت کلیکی درخواست تبلیغ بدین و زیرمجموعه جذب کنین) .
دوم اینکه مستقیما  از سایت زیرمجموعه واقعی بخرین که این روش برای افرادی که تازه  وارد سایت شده اند مناسب نیست.

زیر مجموعه مجازی   این زیر مجموعه ها  همون طور که از اسمشون پیداست وجود خارجی ندارن و ربات هایی هستن که برای شما کلیک انجام میدهند حالا سوالی که پیش میاد اینه که این زیر مجموعه ها چون مجازی هستن پس تبلیغاتی مشاهده نمیکنن پس نباید نفعی هم برای اسپانسر داشته باشن پس فلسفه ی وجوذ این زیرمجموعه ها چیه؟؟؟
همونطور که در بالا ذکر شد اگه کاربرا بخوان فقط به کلیک خودشون اکتفا کنن سود چندانی واسشون نداره زیر مجموعه واقعی هم در طول زمان اگه افزایش پیدا کنه سود داره امااااا سودآورترین زیرمجموعه در این سایت ها زیر مجموعه های مجازی هستن که سایت ها برای اینکه کاربرا ترغیب به فعالیت بیشتر در سایت بشن اونها را قرار دادن .حالا هر چه قدر تعداد زیر مجموعه های بیشتری بخرین سود بیشتری  واستون داره.
ثبت نام در این سایت  ها رایگانه و فعالیت به عنوان عضو عادی نیاز به هیچ سرمایه ای نداره  فقط واسه ی خرید زیر مجموعه یا عضویت های ویژه نیاز به سرمایه دارین که اون هم با فعالیت شما هم خودش برمیگرده هم سودی متناسب با میزان سرمایه گذاری و فعالیت شما. پس اگه سایتی که شما قصد دارید توش فعالیت کنین معتبر باشه هیچ وقت ضرر نمیکنین و در بدترین شرایط فقط سود نمیکنید و سرمایتون را دارین.

استرتژی کسب درآمد از این سایت ها

شما باید با کنترل و مدیریت و تعویض و یا اجاره کردن زیرمجموعه ها دنبال زیرمجموعه هایی بگردین که میانگین روزانه شون بالای 3 باشه که در این صورت دو برابر پول خودشون رو به شما باز میگردونن و بعد زمان اونارو تمدید کنید. خوب حالا بریم سر اصل مطلب 1- 1-      بعد از اینکه موجودی شما به مقدار اجاره زیرمجموعه رسید( 750 تومان) 3 زیرمجموعه اجاره کنید حالا که 3 تا زیرمجموعه دارید درآمد شما افزایش خواهد یافت(تقریبا دو برابر) خوب به این ترتیب هر هفته زیر مجموعه های بیشتری رو اجاره کنید تا به 500 زیرمجموعه برسید. که این کار مدتی به طول خواهد انجامید و این مرحله دقیقا مرحله ای است که بیشتر افراد سایت رو ول می کنن ولی یادتون باشه برای درآمدهای بالا باید تلاش کرد . در ضمن می تونید با سرمایه گذاری به این کار سرعت بدید.   2- 2-     بیشتر افراد سعی می کنند هر چه زودتر پول خود را از سایت به حساب بانکیشون بیرون بکشن ولی این یک اشتباهه شما در این سایت باید از درآمد و سرمایه ای که بدست آوردید درآمدزایی کنید یعنی از پولتون پول دربیارین. 3-      خوب حالا بعد از رسیدن به زیر مجموعه های بالا اجاره کردن رو متوقف کنید. (البته نه کنترل و تمدید) و از درآمدی که از سایت بدست آوردید اکانت خودتون رو طلایی کنید که در این صورت درآمد شما از زیرمجموعه هایتان دقیقان دو برابر خواهد شد. و پول با سرعت بیشتری به حساب شما خواهد آمد. مثلا در سایت تئوباکس تا اینجا هر روز حدود 13000 تومان کسب درآمد خواهید داشت ولی اگه بخواین بیشترش کنین .زیرمجموعه های بیشتری رو اجاره کنید تا مثلا به 2000 زیرمجموعه برسید که در این صورت هر روز 50.000 تومان بدست خواهید آورد. و با ارتقا دادن اکانتتون به Ultimate (بی نهایت) می تونید میزان درآمدتون رو بیشتر هم کنید. نکته: برای اینکه درآمدتون زیاد بشه باید صبر کنید بویژه اوایل کار. اما بعد از چند ماه به درآمد خوبی خواهید رسید. میل خودتونه که تا کجا جلو برید. مثلا با همون 500 تا رفرال و اکانت طلایی هم میشه درآمد قابل قبولی داشت ولی هرگز به اون قانع نباشید وقتی که می تونین بیشتر به دست بیارین. نکته: شما علاوه بر اجاره زیرمجموعه می تونین به طور مستقیم هم اونا رو به دست بیارین مثلا با قرار دادن لینک زیر مجموعه گیریتون در مکانهای مختلف و یا ساختن وبلاگ و...

روشهای کسب درآمد از اینترنت...
ما را در سایت روشهای کسب درآمد از اینترنت دنبال می کنید

برچسب : تبلیغات کلیکی چیست,روش تبلیغات کلیکی,کسب درآمد,هنر تبلیغات, نویسنده : میثم kasbdarammad بازدید : 1724 تاريخ : شنبه 14 شهريور 1394 ساعت: 0:21